Bijeenkomst 4
Alle verzamelde input met u delen

  • 7 december 2020
  • 19.30 uur - 20.30 uur
  • Online

Het is inmiddels ruim een half jaar geleden sinds de derde gebiedsbijeenkomst over de haalbaarheid van de uitbreiding en transformatie van bedrijventerrein Zoutman. Inmiddels heeft de vierde bijeenkomst over deze haalbaarheidsstudie digitaal plaatsgevonden op 7 december 2020. Deze kon helaas nog steeds niet op de gebruikelijk fysieke manier plaatsvinden.

In de afgelopen periode is er gewerkt, mede op basis van alle input uit de eerdere bijeenkomsten, aan de concept-gebiedsvisies voor zowel Zoutman-West (uitbreiding) als Zoutman-Oost (transformatie). In de afgelopen bijeenkomst is de focus vooral gelegd op de stedenbouwkundige en ruimtelijke visie op beide gebieden. De bijeenkomst startte iets later door een technische storing. We willen dan ook iedereen bedanken voor het geduld. Ondanks dit was het een succesvolle avond met ruim 60 deelnemers aan de Zoom-meeting. De avond werd ingeluid door onze wethouders Dirk-Jan Knol en wethouder Inge Nieuwenhuizen. Via de chatfunctie had men aan het einde van de avond de gelegenheid om vragen te stellen. De laatste 40 minuten is hier uitgebreid aandacht aanbesteed. De beantwoording van de vragen en de verslaglegging is hier binnenkort terug te vinden.

Heeft u naar aanleiding van de avond nog vragen of suggesties? Neemt u dan contact met ons op via ons emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.