Bijeenkomst 3
Aanscherpen Globale visie en spelregels

  • Zoutman-Oost: 18 mei 2020
  • 19.00 - 20.00
  • Online

De derde gebiedsbijeenkomst kon vanwege de corona-maatregelen niet op de gebruikelijke fysieke manier plaatsvinden. Dit betekent niet dat het project stil heeft gelegen. De input van de vorige bijeenkomsten is verwerkt in de concept-visies/modellen voor zowel de mogelijke uitbreiding Zoutman-West als voor de transformatie naar wonen in het oostelijke deel (Zoutman-Oost).

Op dinsdag 12 mei en maandag 18 mei hebben er voor Zoutman-West en Zoutman-Oost online bijeenkomsten plaatsgevonden via een livestream. Voor Zoutman West is er binnen het stedenbouwkundige model op 12 mei verder ingegaan op de onderdelen volkstuinen, ontsluiting en water & groen. Deze kunt u terugkijken via de deze link (vanaf 32.45). Voor het bestaande bedrijventerrein Zoutman-Oost is op 18 mei de eerste concept-gebiedsvisie gepresenteerd met (concept) kaders voor bouwmogelijkheden. De bijeenkomsten en presentaties zijn verzorgd vanuit de raadszaal van het gemeentehuis en waren live te volgen via internet. Naast het volgen van de presentatei kreeg men ook de gelegenheid om zijn/haar menin met ons te delen en vragen te stellen via een 'Mentimeter'. De uitslagen hiervan kunt u hieronder terug vinden. Via deze link kunt u de bijeenkomst van 18 mei terug kijken.

Helaas hadden we tijdens beide bijeenkomsten te maken met storingen (dit is ook terug te zien). Onze excuses hiervoor en met name dank voor het geduld. We werken hard aan een oplossing om dit te voorkomen voor een mogelijke volgende online bijeenkomst.

De presentaties van de derde bijeenkomst kunt u hieronder terugvinden. Hier vindt u ook ook een overzicht van de meest gestelde vragen en de beantwoording hiervan. Onder documenten vindt u de presentaties en verslagen van de vorige twee bijeenkomsten. Recentelijk is ook een nieuwsbrief uitgebracht. Deze kunt u hier lezen. Houdt u onze website goed in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen.

Heeft u andere vragen of suggesties? Neemt u dan contact met ons op via ons emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.

Downloads

Bijeenkomst 3: Zoutman-West

Bijeenkomst 3: Zoutman-Oost